Nakkekotelett i sursøtsaus med gulrot-mango puré
Eyvind Hellstrøm

Nakkekotelett i sursøtsaus med gulrot-mango puré

15 minLett
kr 378,80
4 porsjonerkr 48,36 per porsjon
Sursøt saus er en sikker vinner på middagsbordet. Prøv denne med svinenakke og gulrot-mango puré!

400 gGulrøtter
600 gNakkekoteletter
1 stkMango
2 ssFersk ingefær
1 håndfullKruspersille, fersk
4 ssSweet Chili-saus
600 gRosenkål, fryst
4 ssOlivenolje, extra virgin
Instruksjoner
1

Skrell og kutt en mango, riv frisk ingefær og del gulerøttene i passe store biter. Legg over i en kjele og fyll på med vann så det dekker. La det koke til det er mørt, kjør det til en glatt puré i med stavmikser. Hold pureen varm.

2

Kutt nakkekotelettene i terninger. Stek dette kjapt i en varm panne i ca. 2 minutter. Tilsett sursøt saus i pannen og bland sammen. Topp med grovhakket friske urter.

3

Anrett på tallerken med gulrot-mango puré først og deretter kjøttet. Kan også serveres med stekt rosenkål stekt i panne ved siden av.