Pestosuppe med pasta
Silje Feiring

Pestosuppe med pasta

20 minLett
kr 171,28
4 porsjonerkr 32,40 per porsjon
En smakfull pestosuppe laget på erter og spinat, toppet med sopp og pasta!

3 ssPesto, grønn
250 gSpinat, liten
350 gErter, frosne
300 gFusilli, pasta
500 gAromasopp
Basisvarer
2 ssOlivenolje, liten
2 klypeSalt, havsalt
2 klypePepper, med kvern
1 ssMargarin, blokk
1 lVann
Instruksjoner
1

Rens og del soppen i skiver. Stek på middels høy varme og la den ligge noen minutter før du tilsetter smør. Når soppen er gyllen smaker du til med salt og pepper. Ta soppen ut av pannen og ta vare på stekefettet, dette skal brukes i suppen.

2

Kok pasta etter anvisning på pakken. I en stor gryte tilsetter du stekefettet fra soppen, vann og koker ertene i noen minutter før du tilsetter spinat og rører rundt til den faller sammen.

3

Tilsett halvparten av soppen og kjør suppen glatt med stavmikser. Rør inn pesto, kok opp og smak til med salt og pepper.

4

Server suppen med pasta og resten av soppen, god middag!

Foto:

Silje Feiring