Kremet meksikansk pastasalat
Oda

Kremet meksikansk pastasalat

20 minLett
kr 533,92
4 porsjonerkr 50,57 per porsjon
Pasta, grønt og en kremet spicy rømmedressing. En smakfull salat som fort blir en favoritt! Server den romtemperert og du vil oppleve at smakene blir aller best.

Pastasalat
300 gFusilli, pasta
2 ssSalt, fint
400 gKidneybønner
100 gCherrytomater, røde
0,5 stkRødløk
1 stkPaprika, grønn
2 stkMaiskolber
2 stkAvokado, fersk
1 stkMango
Rømmedressing
2 dlSeterrømme
3 ssChili saus, Tabasco eller Sriracha
1 ssTacokrydder, gourmet
10 gKoriander, grovhakket
1 stkLime, saften av
Topping
100 gNacho Chips
Instruksjoner
1

Tilbered pasta etter anvisning på pakken i godt saltet vann. Hell så av vannet og la avkjøle noe.

2

Sil vannet av bønnene og skyll i kaldt vann. Vask, rens og del tomater i to. Finhakk rødløk og grønn paprika. Kutt maisen fra kolben. Rens avokado og mango for stein skall og stein. Kutt i terninger. Ha alt over i en bolle med den ferdigkokte pastaen og bland godt.

3

Bland sammen rømme, chilisaus og tacokrydder til en dressing. Tilsett i bollen sammen med grovhakket koriander og saften av lime.

4

Server kremet meksikansk pastasalat. Topp med nachochips og gjerne mer grovhakket koriander om ønsket!

Foto:

Silje Feiring