Kremet ostepasta med brokkoli og pinjekjerner
Barilla

Kremet ostepasta med brokkoli og pinjekjerner

30 minLett
kr 240,20
4 porsjonerkr 37,61 per porsjon
Kremet pasta med ost, brokkoli og pinjekjerner - enkel oppskrift og en skikkelig italiensk favoritt! Denne serveres med stekt brokkoli og pinjekjerner, for en spenstig og nøtteaktig smak. Velsmakende og lett å lage!

Kremet ostepasta
2 ssPinjekjerner
400 gPasta, rigatoni
1 stkBrokkoli, fersk
2 feddHvitløk
2 ssOlivenolje, extra virgin
2 dlMatfløte
200 gGulost, vellagret, revet
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
Instruksjoner
1

Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne. Legg på en tallerken og sett til side.

2

Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Tilbered pasta ca. 1 minutt mindre enn etter anvisning på pakken. Spar på 2dl av kokevannet.

3

Skjær brokkolien i munnstore biter og stek med hvitløk og olivenolje i noen minutter, til brokkolien er mør. Ha over på en tallerken og plasser ved komfyren.

4

I samme stekepanne helles fløte, revet ost og 1dl kokevann fra pastaen. La småkoke i ca. 1 minutt. Tilsett deretter pastaen og rør hele tiden til en kremet saus som dekker pastaen. Spe med litt mer av pastaens kokevann hvis behov.

5

Ha den stekte brokkolien tilbake i pannen og bland. Smak til med salt og pepper.

6

Dryss over pinjekjerner og servér med det samme. Spis og nyt!

Foto:

Barilla