Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
Crispy tofu | ||
270 g | Tofu | |
2 ss | Paprikakrydder | |
1 ss | Potetmel | |
0,5 ts | Salt, havsalt | |
0,5 ts | Pepper, med kvern | |
3 ss | Solsikke/raps/stekeolje | |
Dressing | ||
1 stk | Avokado, fersk | |
10 g | Koriander | |
1 fedd | Hvitløk | |
2 ss | Olivenolje, extra virgin | |
2 stk | Lime, saften av | |
1 dl | Vann | |
Tilbehør | ||
200 g | Isbergsalat | |
130 g | Reddik, ferske | |
0,5 stk | Agurk |
Press ut saften av tofuen. Skjær i terninger og bland sammen med paprikapulver, potetmel, salt og pepper. Stek i en panne med olje på middels sterk varme i ca. 4 minutter på hver side (eller til terningene blir crispy og gylne).
Miks avokado, koriander, hvitløk, olivenolje og limesaft i en blender. Spe på med vann til konsistensen ligner en flytende guacamole.
Grovhakk salat, reddiker og agurk. Legg i en bolle og bland sammen med tofuen. Hell over dressingen og server.
1 Hellstrøm Ekstra Virgin Olivenolje