Rask og kremet indisk panne med vegetarboller
Oda

Rask og kremet indisk panne med vegetarboller

20 minLett
kr 318,42
4 porsjonerkr 55,06 per porsjon
Med tikka masala paste, kremfløte og yoghurt får du en kremet saus som smaker skikkelig godt med vegetarboller og nanbrød. Bytt gjerne nanbrød med ris eller server med begge deler hvis du ønsker.

Kremet indisk panne med vegetarboller
600 gVegetarboller
4 stkNanbrød
3 ssTikka Masala, paste
3 dlKremfløte
1 dlYoghurt, naturell
10 gKoriander
Instruksjoner
1

Forvarm stekeovnen til 200 grader og fordel vegetarbollene i en langpanne kledd med bakepapir. Stek i ca. 10-12 minutter og tilbered nanbrød etter anvisning på pakken de siste minuttene.

2

Finn frem en stor stekepanne og tilsett paste. Fres i noen minutter før du tilsetter fløte og yoghurt. Bland godt. Smak til med salt og pepper.

3

Tilsett de ferdigstekte vegetarbollene i pannen og vend godt sammen. Topp det hele med koriander og server med varme nanbrød.