Rask tikka-torsk på pitabrød
Oda

Rask tikka-torsk på pitabrød

20 minLett
kr 341,10
4 porsjonerkr 67,85 per porsjon
Torsk er en type fisk som tåler mye krydder og her får du en enkel middag med masse smak! Serveres sammen med frisk tzatziki, salatblader og nystekte pitabrød.

Tikka-torsk på pitabrød
6 stkPitabrød
600 gFersk torskefilet, uten skinn
3 ssTikka Masala, paste
Tilbehør
150 gButterhead-salat
180 gTzatziki, ferdig
Instruksjoner
1

Forvarm stekeovnen til 200 grader og tilbered pitabrød etter anvisning på pakken.

2

Tørk fiskefiletene med et kjøkkenpapir og pensle pasten på alle sider. Varm opp litt nøytral olje i en stekpanne til middels høy varme og stek filetene i et par minutter på hver side. Ta pannen av varmen, legg på lokk og la fisken hvilke i ca. 5 minutter.

3

Riv salat og finn frem tzatziki. Topp nystekte pitabrød med salatblader, tzatziki og tikka-torsk.

La gjerne fisken bli romtemperert før du steker den og legg i en klatt med smør mot slutten av steketiden. Denne retten er også veldig god med litt frisk mynte.