Pankopanert laks i wrap og steam buns
SALMA

Pankopanert laks i wrap og steam buns

45 minMiddels
kr 901,40
4 porsjonerkr 116,01 per porsjon
Wrap med laks er enkelt og digg! Panert laks gir deg et resultat av saftig laks med crispy overflate. Til variasjon kan du servere laksen og tilbehøret i varme tortilla wraps eller i steamed buns som er myke asiatiske dampende brød. Denne lakseretten blir garantert en favoritt hos barna!

Pommes frites og grønt
450 gPommes frites
1 stkHjertesalat, frisk
1 stkMango
4 stilkVårløk
0,5 stkAgurk
1 stkEple, grønne
1 stkAvokado, fersk
50 gSukkererter
Pankopanert laks
2 stkEgg, liten pakke
1 dlGriljermel/paneringsmel
400 gLaksefilet, bellyloin
2 ssSolsikke/raps/stekeolje
Chilisaus
2 dlRømme, lett
1 ssSriracha-saus
Tilbehør
4 stkTortillalefse, mini
4 stkSteam Buns
2 stkLime, saften av
Instruksjoner
1

Forvarm stekeovnen til 200 grader. Tilbered pommes frites etter anvisning på pakken.

2

Vask, rens og skjær hjertesalat, mango, vårløk, agurk, grønt eple, avokado og sukkererter i tynne strimler eller biter.

3

Finn frem to boller og ha i egg og paneringsmel i hver sin bolle. Del opp laksefilet i litt trykke strimler. Start med å vende strimlene i pisket egg og deretter i paneringsmelet. Varm opp en stekepanne med litt olje og stek stykkene til de har fått en gyllen farge.

4

Bland sammen rømme og sriracha til en dressing (server eventuelt hver for seg).

5

Varm tortillalefser og steam buns etter anvisning på pakken. Smør på chilisaus, fyll så med grønt og panert laks. Topp med saften av lime og server!

Foto:

SALMA