Klassisk toast med Norvegia
Tine

Klassisk toast med Norvegia

10 minLett
kr 281,40
1 porsjonkr 57,64 per porsjon
Toast med masse smeltet ost, skinke og ketsjup er og blir en klassiker. Og det er nok fordi den smaker så utrolig godt!

Klassisk toast med Norvegia®
2 skiveGrovbrød, oppskåret
2 tsMeierismør
2 tsKetchup, rød
2 skiveKokt skinke, påleggsskiver
4 skiveNorvegia
0,25 tsOregano, tørket
0,25 tsGrillkrydder
Instruksjoner
1

Sett på toastjernet.

2

Smør brødskivene med smør og ketsjup.

3
  1. Legg på skinke og ost, dryss over krydder, legg skivene mot hverandre.
4

Smør toppen og bunnen av brødskivene med meierismør, stek i varmt jern til osten er godt smeltet og brødet gyllent.

  1. Bruk gjerne litt gammelt brød når du lager toast. Det gjør ingen ting for den gode smaken og er en god måte å unngå matsvinn på.
  1. For en litt annen vri, erstatt ketsjup med grønn pesto eller sennep.

Har du ikke toastjern? Bruk gjerne et vaffeljern eller stek toasten i en panne på middels sterk varme. Toasten kan også stekes i forvarmet stekeovn ved 220 ˚C, til osten har smeltet. For ekstra sprø skorpe, stek brødskivene i en stekepanne på middels sterk varme, før du legger på ingrediensene.

Foto:

TINE SA