Hopp til hovedinnholdet

Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

Kolonial.no tilbyr løsninger for offentlige og private omsorgstilbud.

Hjelp til å handle.

Et tilbud for assistenter og brukere i offentlig og privat omsorg.

Enten du handler for 10 eller 1000 personer har vi gjort handlehjelp til en lek. Vi leverer formiddag og kveld, avhengig av område.

Bestillingsfrist er kl. 16:00 virkedagen før.

Sjekk leveringstilbudet for assisterte brukere i ditt postnummer.


Vi garanterer lave priser.

Hadde vi vært med i VGs store matbørs 12. mai 2017, hadde vi vært den soleklart billigste matbutikken på nett og bare 2,6% over REMA 1000 på samme tidspunkt.

Hadde vi vært med i VGs pristest mai 2017, hadde vi vært den soleklart billigste matbutikken på nett og bare 2,6% over REMA 1000 på samme tidspunkt. Se dokumentasjon og les mer om lave priser her

God kvalitet. Selvfølgelig.

Tomater

Takket være ekstremt høy rullering, strenge krav til hygiene, holdbarhet og temperatur, har vi en ferskhet og kvalitet få kan matche. Kolonial.no er faktisk den butikken i Norge som selger mest frukt og grønt. Det er vi veldig stolte av. Les mer her

Er det noe du lurer på?

Vi har samlet de vanligste praktiske spørsmålene om assisterte brukere i vårt hjelpesenter. Her finner du informasjon for både brukere, bestillere, familie og verger. Du kan også ta kontakt med oss!

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten