Hopp til hovedinnholdet

Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

Julebakst og verksted

Pynt og pepperkaker

Her finner du alt du trenger til julebakingen – enten om du skal bake mye eller lite, vi har noe for alle! I tillegg har vi utstyr og ideer til juleverkstedet!

Pepperkaker 

Det blir ikke ordentlig jul uten pepperkaker. Ikke bare er de gode å spise, de er veldig fine å bruke som pynt, både pepperkakehus og juletrepynt. Bare pass på at hunden ikke bykser inn i juletreet for å få en godbit! 😅 

Julekaker

Man trenger kanskje ikke bake syv slag, men det er hyggelig å kunne servere litt forskjellig i juletiden – ihvertfall når de er superenkle å lage!

Nyhet! Lussekatter og julebakst

Hvis dere syns juleverksted er gøyere enn baking kan vi trygt anbefale julekakene fra bakeriet vårt! 

Basisvarer til julebaksten

Tips: Ta en sjekk over hva du har før du handler. Man trenger som regel ikke dobbelt opp med hornsalt. 😊 Du finner det du er tom for hos oss!

Juleverksted

La barna lage sine egne julegaver, pynt til treet og alt mulig annet! Vi har masse fint til juleverkstedet fra Clas Ohlson!

Bake noe til fuglene? 

Pippipene trenger også litt julestemning. Å lage sin egen fuglemat er et enkelt og morsomt prosjekt for barna! Du trenger:

– 600 g fuglefrø og usaltede nøtter 🐦

– 250 g delfiafett 🥥

– Pepperkakeformer 🎄

– hyssing 🎗

Bland sammen frø og nøtter. Smelt fettet på svak varme og tilsett frøblandingen. Legg formene på et stekebrett med bakepapir og fordel blandingen. Bruk en stekepinne eller lignende til å lage hull i figurene. Sett brettet i kjøleskapet og la stivne.

Fjern overflødig fett rundt formene og trykk forsiktig ut. Fest hyssing gjennom hullene.

Bakeutstyr fra Clas Ohlson

Reker i lake er kanskje ikke noe man baker med, men det er for å vise at nå kan du få både matvarer og dingser fra Clas Ohlson levert på døra! 😅 Her er (nesten) alt du trenger til bakedagen!

Julegrøt til bakedagen

Hvem finner mandelen? Det er typisk at onkel Arild vinner igjen. Hvert... Bidige... År, onkel Arild.

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten