Hopp til hovedinnholdet

Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

Silje og Solvolds hverdagsmiddager

Møt vårt nye middagsteam!

Denne høsten satser vi stort på middager!

Vi er utrolig stolte av å presentere det nye middagsteamet vårt. I spissen er stjernekokk Odd Ivar Solvold og matblogger Silje Feiring. Gjennom høsten kommer de til å presentere ukesmenyer med oppskrifter som er raske, enkle og derfor perfekte til hverdagen.

Under finner du et utvalg av Silje og Solvolds middager. Det kommer nye oppskrifter hver uke!

Hvem er Silje og Solvold?


Odd Ivar Solvold

Stjernekokken Odd Ivar Solvolds karriere er full av meritter, fra blant annet kokke-NM, kokkelandslaget og Bocuse d’Or. Da Odd Ivar ble far skjedde det imidlertid et skifte. Han opplevde kjapt at det er en helt annen sak å briljere på restaurantkjøkkenet enn å lage hverdagsmat hjemme.

Silje Feiring

Dersom du har prøvd oppskrifter på kolonial.no tidligere, har du mest sannsynlig smakt maten til Silje Feiring. I 30-årene startet hun den populære matbloggen Spoon.no. Silje er småbarnsmamma og er godt vant med utfordringene med å lage mat som både store og små setter pris på.


Enkle, sunne og smakfulle middager

Silje og Odd Ivar kommer fra forskjellige verdener, men de har begge et brennende ønske om å hjelpe andre med å få sunn og god hverdagsmat på bordet. Det er fire punkter som er spesielt viktige: Smak, sunnhet, pris og tid!

Silje og Solvolds raskeste middager! 

Man trenger noen kjappe middager i løpet av uka! Disse oppskriftene er skikkelig enkle, digge og du lager dem på kun 20 minutter!

Silje og Solvolds meny uke 35


Silje og Solvolds meny uke 34


5 kjøkkentips fra Odd Ivar og Silje!

1. Skyll løk i vann før du bruker den – det gir den en rundere smak.

2. Spar tid ved å koke opp varmt vann fra springen når du skal lage pasta!* 

3. Lag ertemole! Grønne erter samler smak og gir en tilsvarende konsistens og farge som avokado. Se oppskriften under.

4. Spar tid ved å følge oppskriften. Fremgangsmåten er til for å hjelpe deg til et godt resultat, men også for å minimere tidsbruken.

5. Spar tid på kutting med frosne grønnsaker. De er høstet og fryst i sesong og holder godt på både smak og næringstoffer.


Se Siljes tips til hvordan spare tid på kjøkkenet

Tips fra Silje

Silje og Solvolds meny uke 33


Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten