Hopp til hovedinnholdet

Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

Burgere fra Døgnvill!

Restaurantfølelse på hjemmebane

Nå kan du enkelt lage maten til en av Norges beste burgerrestauranter hjemme! Under finner du noen av Døgnvills favorittoppskrifter, med produkter de selv bruker i restaurantene.


Burger og brød

Kjøttet i Døgnvills burgere kommer fra gårder på Jæren og kvernes på slakterforretningen til A. Idsøe i Stavanger. Døgnvills burgerfilosofi går ut på at kjøttet skal smake kjøtt og burgerne skal kun inneholde salt og fiber. Det viktigste er at den er saftig. 

Sauser og coleslaw

Kjøkkensjefen på Døgnvill, Panos, har alltid interessert seg for sauser. BBQ-sausen og chilisausen er hans hjertebarn. Coleslawen er den samme som som serveres i restaurantene og inneholder selleri, hodekål, gulrot og litt løk!

Oppskrifter

Om Døgnvill

Døgnvill Burger startet opp i 2012 ved Mathallen i Oslo, med én målsetning: Lage burgere i verdensklasse. Kvalitet, dyrevelferd og lokale råvarer har stått i sentrum hele veien, og mens restaurantene fortsetter å vokse, forblir visjonen den samme: Døgnvill er ikke en kjede, men en lokal kompis. Opp gjennom årene har de smakt og testet seg frem til produktene de selv serverer gjestene.

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten