Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

Vi bytter navn!

Ja, vi bytter navn til Oda!

Sammen med verdens beste kunder har vi bygget verdens beste og mest effektive matbutikk på nett. Vi vil gjerne ta med butikken til utlandet, men da trenger vi et navn som funker på flere språk. Vi liker Oda fordi det er kort, enkelt, positivt og har røtter i Norden, akkurat som oss. Vi gleder oss til å fortelle mer i tiden fremover.

Selv om noe blir nytt, er det veldig mye som vil være det samme. Du vil fortsatt få levert varene dine av de samme hyggelige sjåførene, og få hjelp og svar på spørsmål av de samme fantastiske folkene på kundeservice. På nettsiden og i appen kommer du til å finne de samme gode prisene og kvalitetsproduktene som alltid har vært der. Og selv om vi skal utenlands, stopper ikke satsingen i det norske markedet. Snarere tvert i mot. 

Noen vanlige spørsmål

Hvorfor navnet Oda?

Vi vet av erfaring at ikke alle navn er like bra på alle språk. Vi ville at det nye navnet skulle være kort, enkelt, positivt og funke i flere land. Oda er alt det. Vi liker også at det har røtter i Norden. Hvor vi kommer fra skal ikke bare synes i navnet, men i alt fra måten vi behandler kunder og medarbeidere, til ambisjonene vi har på klima, miljø og bærekraft. 


Når bytter dere logo og navn?

Navnet rulles ikke ut her i Norge før i slutten av april. Du kommer til å få tydelig beskjed når det nærmer seg.


Hva har det å si for meg?

Utenom at app-ikonet blir nytt og nettadressen endrer seg, forblir mye det samme. Du vil fortsatt få levert varene dine av de samme hyggelige sjåførene og få hjelp og svar på spørsmål av de samme fantastiske folkene på kundeservice. Du vil også finne de samme gode prisene og kvalitetsproduktene som alltid har vært der. Og selv om vi skal utenlands, stopper ikke satsingen i det norske markedet. Snarere tvert i mot. 


Kunne dere ikke bare beholdt navnet i Norge og kalt det Oda i utlandet?

Vi liker å gjøre ting enkelt og effektivt. Derfor vil vi også være ett selskap, med ett navn, uansett hvilket land vi er i.


Hvilke land skal dere starte i?

Vi har sett på mange ulike markeder, og gleder oss til å fortelle mer når vi er skikkelig i gang.


Hvordan kan dere satse i utlandet når dere ikke leverer til meg?

Norge er vårt første og viktigste marked. Vi vil fortsette å jobbe med å utvikle oss og vokse her hjemme, samtidig som vi utforsker nye markeder. Tusen takk for tålmodigheten så langt! Vi gleder oss til å kunne fortelle at vi kommer til akkurat deg!


Hvorfor må alle matmerkevarer ha kvinnenavn? Først TINE, Synnøve, Sunniva, Idun, Freya, og nå Oda...

Vi liker Oda først og fremst fordi det er kort, enkelt å huske, positivt og det funker i mange land. At det også er et nordisk kvinnenavn, synes vi bare er et pluss.


Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten