Høstens rotgrønnsaker!

Beter er mer enn bare rødbeter!

Det finnes røde, gule, hvite og stripete beter. De har en mild, søt
jordaktig smak. Beter passer godt til lam, kylling, oksekjøtt og fisk.

Tilberedning: Betene kan servers rå, stekes, kokes eller moses. Fjern skallet i etterkant
av varmebehandlingen for å bevare næringsstoffene. Skal betene serveres rå bør
de kuttes i tynne skiver med et rivjern eller en ostehøvel.



Rødbeter Ferske, Norge

Rødbeter

Ferske, Norge, 500 g
kr 36,60

kr 73,20 /kg

Oppskrifter som enkelt viser ulike måter å tilberede og bruke betene på.


Rotgrønnsaker

Pastinakk, persillerot, sellerirot og kålrot er noen av høstens rotgrønnsaker. De er næringsrike, smaker
godt og er enkle å tilberede. Bakt i ovnen, som puré eller kokt er det nydelig tilbehør til kjøtt, fisk eller fugl.


Pastinakk Norge

Pastinakk

Norge, 200 g
kr 18,80

kr 94,00 /kg

Sellerirot 1 stk Nederland

Sellerirot

1 stk Nederland, 500 g
kr 35,00

kr 70,00 /kg