Quesadillas
Old El Paso

Quesadillas

20 minLett
kr 362,20
4 porsjonerkr 52,11 per porsjon
Quesadillas er enkelt, raskt og utrolig godt. Litt som varme ostesmørbrød, men på meksikansk vis. Fyll en tortillalefse med godsaker og legg den på grillen. Deretter kan du skjære den i små trekanter og servere som håndmat eller forrett med en frisk salat. Quesadillas er også perfekt som et mettende tilbehør til suppen. Prøv og utforsk med ulike typer fyll- denne matretten kan varieres i det uendelige.

Quesadillas
4 stkTortillalefse, large
100 gKremost, naturell
100 gFetaost
6 ssSoltørkede tomater, uten olje
50 gMandler, ristede i flak
1 stkKoriander
Salat
1 pkSalatmix
1 pkReddik, ferske
0,5 stkSquash
1 stkEple, grønne
Tilbehør
1 stkTacosaus, medium
Instruksjoner
1

Fordel kremost og fetaost på en tortillalefse. Topp med soltørkede tomater, mandler og koriander. Legg en tortillalefse på toppen og press lett sammen. Grill eller stek dem i litt smør på svak varme til de blir gyllenbrune og sprø.

2

Server med en god salat og eventuelt litt salsa eller guacamole.

Foto:

Annika Broman