Rød fiskesuppe
Silje Feiring

Rød fiskesuppe

25 minLett
kr 443,20
4 porsjonerkr 50,12 per porsjon
En enkel og rask fiskesuppe som du lett kan servere hele familien. Perfekt på denne årstiden.

450 gFersk torskefilet, uten skinn
4 ssOlivenolje, liten
1 stkGul løk
2 feddHvitløk
1 håndfullKruspersille, fersk
2 stkTomater
1 ssTomatpuré
1 lFiskebuljong
1 ssHvitvinseddik
1 tsOregano, tørket
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
2 stkHvitløksbaguetter
Instruksjoner
1

Del løk i terninger og finhakk hvitløken. Varm olivenolje i en stor gryte og stek i 4-5 minutter. Grovhakk persille og tilsett gryten. Stek under omrøring i ca 2 minutter.

2

Tilsett tomater og tomatpure, kok opp og la det småputre i 10-12 minutter.

3

Så tilsetter du fiskebuljong, hvitvinseddik, krydder og fisk. La det småkoke til fisken er gjennomstekt.

4

Server med nystekte hvitløksbaguetter.

Foto:

Silje Feiring