Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
Lam | ||
300 g | Lammeskav | |
0,5 stk | Rødløk, i skiver | |
1 ts | Spisskummen | |
1 ss | Olivenolje, liten | |
2 ts | Paprikakrydder | |
0,5 stk | Lime, saften av | |
2 fedd | Hvitløk, finhakket | |
1 klype | Salt, havsalt | |
1 klype | Pepper, med kvern | |
Guacamole | ||
1 stk | Avokado, fersk | |
0,5 stk | Rødløk, finhakket | |
1 ss | Koriander, finhakket | |
0,5 stk | Lime, saften av | |
Tilbehør | ||
1 pk | Tortillalefse, large | |
2 dl | Rømme, lett | |
1 klype | Koriander, grovhakket | |
0,5 stk | Lime |
Varm tortillalefser etter anvisning på pakken.
Kutt rødløk i skiver, varm olje på middels varme og stek løk og spisskummen i noen minutter.
Legg så i lammeskav, paprikakrydder, limesaft og finhakket hvitløk. Stek videre i noen minutter. Smak til med salt og pepper.
Sett til side og la det hvile mens du lager guacomolen.
Mos avocado og bland sammen med limesaft, finhakket rødløk og koriander.
Anrett lam, guacomole og rømme på varme tortillalefser, topp med koriander og server med lime.
Foto:
Silje Feiring