Grillet entrecôte med asparges og tomater
Silje Feiring

Grillet entrecôte med asparges og tomater

15 minLett
kr 420,00
4 porsjonerkr 92,15 per porsjon
Saftig og utrolig godt, entrecôte på grillen er perfekt! Legg alt tilbehøret rett på grillen og topp med kryddersmør.

4 stkEntrecote
2 klypeSalt, havsalt
2 klypePepper, med kvern
Tilbehør
200 gCherrytomater, røde
1 stkAsparges, fersk
1 ssOlivenolje, liten
65 gHvitløksmør
1 stkBabyleafsalat, miks
Instruksjoner
1

Legg kjøttet i romtemperatur i en halvtime før du skal grille.

2

Krydre kjøttet med salt og pepper og grill på høy varme i 2-3 minutter pr side. Ta kjøttet av og la det hvile.

3

Rens aspargesen og tre på grillspyd. Pensle olivenolje over spydene og tomatene.

4

Grill det grønne på høy varme i ett par minutter.

5

Topp entrecoten med kryddersmør og server med grønnsaker og salat.

Foto:

Silje Feiring