Alt-i-ett couscous med kylling
Silje Feiring

Alt-i-ett couscous med kylling

15 minLett
kr 529,10
4 porsjonerkr 79,90 per porsjon
Kyllingpanne med couscous, kikerter og aprikos smaker fantastisk. Det beste er at du lager alt i en og samme panne!

4 stkKyllingfilet, fersk, i terninger
1 stkGul løk, finhakket
1 håndfullAprikos, tørket, grovhakket
2 ssSolsikke/raps/stekeolje
2 ssPesto, rød
290 gKikerter
200 gCouscous
3 dlKylling-/hønse-buljong
1 håndfullKoriander, grovhakket
1 håndfullCashewnøtter uten salt, grovhakket
Instruksjoner
1

Del løk, aprikos og kylling i terninger.

2

Varm olje i en dyp stekepanne, tilsett løk og stek blank. Så legger du i kyllingterningene og steker til kyllingen er gjennomstekt. (ca 7-8 minutter). Rør inn pesto og stek videre i ca 1 minutt.

3

Så tilsetter du aprikosbiter, kikerter, couscous og heller over kyllingbuljong. Sett på lokk og la det småkoke til couscous er ferdig , ca 5 min.

4

Topp med koriander og cashewnøtter

5

PS: ønsker du enda mer smak kan du tilsette litt mer pesto:)

Foto:

Silje Feiring