Cevicherull
Silje Feiring

Cevicherull

15 minLett
kr 607,10
4 porsjonerkr 102,53 per porsjon
Ett superenkelt alternativ til taco. Kjapt, enkelt og skikkelig digg!

Fisk
400 gLaksefilet, backloin
2 stkLime, saften av
1 tsSalt, havsalt
Topping
1 stkAvokado, fersk, i terninger
3 stilkVårløk, i skiver
1 håndfullKoriander, grovhakket
1 stkChilipepper, rød, finhakket
0,5 stkAgurk, i små terninger
8 stkTortillalefse, mais
1 stkLime
Instruksjoner
1

Start med å skjære laksen i terninger og legg over i en skål. Skvis over lime, tilsett salt, bland godt og la det marineres i ca 10 minutter

2

Tilbered lefser etter anvisning på pakken.

3

Vask, rens og del avocado, vårløk, agurk og chili.

4

Fordel fisken og det grønne over lefsene, skvis over litt ekstra lime.

Foto:

Silje Feiring