Pastasalat med kylling
Silje Feiring

Pastasalat med kylling

25 minLett
kr 451,60
4 porsjonerkr 88,53 per porsjon
Lun pastasalat med cherrytomater passer perfekt sammen med saftig kylling. En rett for hele familien!

Pastasalat
400 gPasta, spaghetti
0,5 dlOlivenolje, liten
2 feddHvitløk, finhakket
1 stkRødløk, finhakket
2 ssBalsamico Vineddik
250 gCherrytomater, røde, delt i fire
2 dlParmesan, blokk, revet
1 håndfullFersk basilikum, grovhakket
Kylling
4 stkKyllingfilet, fersk
2 tsPaprikakrydder
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
2 feddHvitløk, finhakket
2 ssMargarin, blokk, til steking
Instruksjoner
1

Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet, skyll i kaldt vann og bland inn olivenolje slik at den ikke klistrer seg sammen.

2

Imens pastaen koker starter du med kyllingen; tørk av kyllingfiletene med et kjøkkenpapir, krydre med salt, pepper og paprikakrydder og stek i smør på middels varme i noen minutter på hver side. Skru ned varmen, tilsett finhakket hvitløk, legg på ett lokk og la de ettersteke i 7-8 minutter til de er gjennomstekt.

3

Varm olivenolje i en panne, stek hvitløk og rødløk i noen minutter før du tilsetter tomatene. Bland raskt sammen og ta av platen. I en bolle blander du sammen ferdigkokt pasta, tomatblanding, balsamicoeddik, parmesan og basilikum.

4

Skjær kyllingen i skiver og legg over pastablandingen. Topp gjerne med mer basilikum og parmesan.

Foto:

Silje Feiring