Fiskekaker i wraps
Silje Feiring

Fiskekaker i wraps

20 minLett
kr 361,60
4 porsjonerkr 57,25 per porsjon
Fiskekaker i wraps er ikke bare godt, det er en perfekt familiemiddag hvor man selv kan bestemme fyllet.

8 stkTortillalefse, fullkorn
3 stkGulrøtter
0,5 stkSitroner, økologisk, saften av
2 stkHjertesalat, frisk
200 gCherrytomater, røde
1 stkPaprika, gul
600 gFiskekaker, ferske
1 ssSolsikke/raps/stekeolje
Rømmedressing
3 dlRømme, lett
10 gDill, frisk, finhakket
0,5 stkSitroner, økologisk, saften av
Instruksjoner
1

Vask og rens grønnsakene. Stek lefser etter anvisning på pakken.

2

Riv gulrot og legg over i en skål, skvis over saften av sitron slik at det holder seg friskt. Grovhakk salat, del cherrytomater i fire og paprika i skiver. Legg i skåler.

3

Del fiskekakene i skiver og stek i litt olje til de blir gjennomvarme. Bland rømme, finhakket dill og saften av sitron til en dressing.

4

Server fiskekaker i wraps. La alle rundt bordet toppe med grønnsaker og dressing etter eget ønske.

Foto:

Silje Feiring