Parmasalat med avokado, egg og parmesan
Silje Feiring

Parmasalat med avokado, egg og parmesan

20 minLett
kr 502,80
4 porsjonerkr 83,21 per porsjon
En skikkelig sommersalat med alle de riktige ingrediensene, denne anbefales:)

Salat
200 gSpekeskinke, skiver
200 gSpinat, liten
250 gCherrytomater, røde, delt i fire
2 stkAvokado, fersk, i skiver
200 gParmesan, blokk, i skiver
4 stkEgg, bløtkokte
2 klypePepper, med kvern
Dressing
0,5 dlOlivenolje, liten
0,5 dlHvitvinseddik
2 ssSitroner, økologisk, saften av
2 klypePepper, med kvern
Til servering
0,25 stkBrød
Instruksjoner
1

Vask og rens det grønne.

2

Start med dressingen; Bland sammen olivenolje, hvitvinseddikk, sitronsaft og pepper i ett glass med lokk. Rist løs og sett til side.

3

Del cherrytomater i fire, avocado og parmesan i skiver og bløtkok eggene.

4

Bland sammen parmaskinke, spinat, cherrytomater, avocado og parmesan, legg over bløtkokt egg.

5

Server med dressing, kvernet pepper og godt brød.

Foto:

Silje Feiring