Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
Kjøtt | ||
400 g | Hanger steak Angus | |
Maiskolbesalat | ||
1 stk | Maiskolber | |
200 g | Cherrytomater, røde | |
1 stk | Rødløk | |
1 ss | Mynte, frisk | |
1 ss | Olivenolje, liten | |
1 ts | Balsamico Vineddik, noen dråper | |
Cherrytomatsaus | ||
500 g | Cherrytomater, røde | |
4 ss | Olivenolje, liten | |
2 fedd | Hvitløk | |
1 klype | Salt, havsalt | |
1 klype | Hvit Pepper, malt |
Cherrytomatsaus
Del tomatene i to, knus hvitløksfeddene med håndbaken eller skaftet på en kniv, og fres på høy varme i olivenoljen.
Senk temperaturen et par grader og fortsett å varme sausen i ca. 15 minutter under konstant omrøring. Tilsett litt vann underveis for å få riktig konsistens.
Maiskolbesalat
Skrell bladene og fjern “håret” fra maiskolben. Skyll maisen, legg bladene tilbake rundt kolben og grill dem i ca. 20 minutter. Vend på maiskolbene underveis slik at de blir jevnt varme.
Skjær maiskornene av kolben nedover på langs med en kniv. Bland de i en skål med halve cherrytomater, rødløk i skiver (eller grovhakket), litt olivenolje og noen dråper balsamicoeddik. Smak til hvor mye mynte og salt du ønsker å ha i salaten.
Hanger steak
Grill hanger steaken i ca. 1-2 minutter på hver side på direkte varme. Flytt over på indirekte varme og la den steke ferdig i ca. 8-10 minutter. Før servering må kjøttet hvile litt helt vekk fra varmen.
Del kjøttet opp i passende biter og server den deilige cherrytomatsausen og den cripsy maissalaten.