Vegetarpizza med asparges
Silje Feiring

Vegetarpizza med asparges

15 minLett
kr 400,48
4 porsjonerkr 66,95 per porsjon
Det er klart du kan lage vegetarpizza når den smaker så godt! Kombinasjonen av ricotta, parmesan, hvitløk og asparges er fantastisk!

2 stkPizzadeig, fersk
450 gAsparges, fersk, i tynne skiver
3 stilkVårløk, i tynne skiver
2 ssSitroner, økologisk, saften av
Ricottafyll
190 gRicotta
250 gChevre
100 gParmesan, blokk, revet
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
2 feddHvitløk, finhakket
Til servering
1 dlOlivenolje, liten
1 stkLime, i skiver
2 håndfullKruspersille, fersk, grovhakket
Instruksjoner
1

Forvarm ovnen til 250 grader

2

Bland sammen ricottaost, revet parmesan, salt, pepper og finhakket hvitløk.

3

Vask og rens asparges og vårløk. Bruk en potetskreller til å strimle aspargesen, og kutt vårløken i tynne strimler. Bland sammen i en bolle og skvis over sitronsaft.

4

Fordel ricottablandingen over pizzabunnen, topp med asparges og vårløk.

5

Sett inn i forvarmet ovn og stek i 10-15 minutter til kantene er gylne.

6

Server med grovhakket persille, lime og olivenolje.

7

Lyst til å lage alt fra bunnen? Her finner du oppskrift på hjemmelaget pizzadeig!

Foto:

Silje Feiring