Thai kyllinggryte med sopp og sukkererter
Marit Marvik

Thai kyllinggryte med sopp og sukkererter

25 minLett
kr 433,70
4 porsjonerkr 63,01 per porsjon
Thai kyllinggryte med sopp og sukkererter, nam! Denne er litt hot, og bare helt nydelig.

600 gKyllingfilet, fersk
2 ssMargarin, blokk
1 stkGul løk
1 stkPaprika, rød
150 gAromasopp
150 gSukkererter
1 stkThai suppe, miks
1,5 ssMaisstivelse
5 dlVann
1 dlEplejuice
400 mlKokosmelk
300 gJasminris, løs
Instruksjoner
1

Del kyllingfiletene i middelsstore biter. Stekes i noen minutter i panne med litt smør. Sett til side.

2

Skyll, rens og skjær løk, paprika og sopp i båter. Skyll, rens og del sukkerertene. Fres grønnsakene så vidt i stekepannen, trekk til side.

3

Hell suppeposens innhold i en kjele sammen med maisstivelse, vann, eplejuice og kokosmelk. Kok opp under omrøring og la den småkoke i 8 min. Trekk til side og legg på lokk.

4

Kok imens ris etter anvisning på pakken.

5

Tilsett kyllingbitene og la de trekke i gryten i 5 minutter. Ha i grønnsaksmiksen. La det hele småkoke litt under omrøring, til kyllingen er ferdig og grønnsakene har passe tyggemotstand.

6

Sett den herlige thai kyllinggryten på bordet og ha ris ved siden av.

Foto:

toro.no