Kjøttboller med ovnsbakte grønnsaker og pikant fløtesaus
Marit Marvik

Kjøttboller med ovnsbakte grønnsaker og pikant fløtesaus

25 minLett
kr 334,10
4 porsjonerkr 61,01 per porsjon
Ovnsbakte grønnsaker med kjøttboller og fløtesaus, nam!

5 stkGulrøtter
1 stkRødløk
1 stkSquash
2 stkPaprika, rød
2 feddHvitløk
3 ssOlivenolje, liten
0,5 tsTimian, frisk
750 gKjøttboller
1 pkPotetstappe, fryst
Fløtesaus
1 stkFløtesaus, miks
5 dlVann
1 ssGrov sennep
1 ssEstragon, frisk, finhakket
Instruksjoner
1

Forvarm ovnen til 220 °C.

2

Rens og kutt grønnsakene i tynne staver. Grovhakk hvitløk. Ha alt på et stekebrett. Vend inn olivenolje, dryss over salt, pepper og frisk timian. Stek grønnsakene i ovnen i ca. 20 min - rør av og til.

3

Tilbered potetstappen etter anvisning på pakken.

4

Noen minutter før grønnsakene er klare, blandes de med kjøttbollene. La det hele stå i ovnen til alt er gjennomvarmt, ca. - 5-7 min.

5

Tilbered fløtesausen med vann etter anvisning på pakken. Smak til med sennep og frisk estragon før servering.

6

Server ovnsbakte grønnsaker og kjøttboller med potetmos og fløtesaus, god middag!

Foto:

toro.no