Smørbrødkaker
Marit Marvik

Smørbrødkaker

15 minLett
kr 264,80
4 porsjonerkr 23,67 per porsjon
Smørbrød med en liten vri.

120 gBrød, grovt, helt, Ikke oppskåret
Med kaviar
1 stkKaviar
4 stkEgg
2 stkTomater
Med leverpostei
2 pkLeverpostei
10 stkSylteagurk, skivet
1 pkBacon, skivet
1 pkCherrytomater, røde
Instruksjoner
1

Start med å skjære brødet i lange skiver, dvs snu brødet på langs når du skjærer det. Bruk halvparten av skivene til leverpostei og andre delen til kaviar. Unngå å bruke ytterkantene på brødet.

2

Med kaviar: Kok eggene og avkjøl dem. Bre utover kaviar, legg på eggeskiver og tomat og kuttet i tynne skiver. Legg skivene oppå hverandre og pakk dem stramt sammen i plastfolie.

3

Med leverpostei: Bre utover leverpostei på skivene, legg på salat, sylteagurkskiver, stekt bacon og tynne tomatskiver. Legg skivene oppå hverandre og pakk dem stramt i plastfolie.

4

Skjær smørbrødkakene i passe biter og legg dem på et fat eller en stor tallerken.