Pølsewrap
Silje Feiring

Pølsewrap

15 minLett
kr 356,70
4 porsjonerkr 51,15 per porsjon
Wrap er en superenkel middag det er lett å ta i hånden når du trenger et kjapt måltid.

600 gKjøttpølse, i skiver
1 pkTortillalefse, fullkorn
2 stkHjertesalat, frisk
1 stkMango, i terninger
1 stkSalsa
Superenkel guacomole
2 stkAvokado, fersk
2 feddHvitløk, finhakket
1 klypeSalt, havsalt
0,5 stkLime, saften av
Instruksjoner
1

Start med guacomolen; Del avocado i to, ta ut steinen (ikke kast dem!) og fjern kjøttet med en spiseskje. Kjør avocado, hakket hvitløk, salt og lime med en stavmikser. Hell over i en serveringsskål. Legg en av steinene på toppen av guacamolen fram til servering (da beholder den grønnfargen).

2

Varm tortillalefser etter anvisning på pakken. Vask det grønne, del mango i terninger og riv av hele salatblader.

3

Kutt pølsene i skiver. Brun dem i en varm panne med litt olje. Fordel guacomole, salat, pølser og mango i tortillaene og rull sammen. Server med salsa.

Foto:

Silje Feiring