Vafler med kremost og røkt laks - storforpakning vaffelrøre
Idun Industri

Vafler med kremost og røkt laks - storforpakning vaffelrøre

2 t 30 minLett
kr 1 244,50
1 porsjonkr 1 228,43 per porsjon
Skal du servere i et selskap, på en dugnad, i bursdag eller i jobbsammenheng? Da passer denne vaffeloppskriften med kremost og røkt laks perfekt! En rask og enkel oppskrift for den som skal servere mange. 1 porsjon gir cirka 105 stk vafler.

Vaffelrøre
7,5 dlSolsikke/raps/stekeolje
2,8 lVann
3,5 kgVaffelmiks, storforpakning
50 gMargarin, blokk
Tilbehør
4 stkRødløk
60 gGressløk, frisk
10 stkLime
1,5 kgLaks, røkt, storpakning
800 gKremost, naturell
Instruksjoner
1

Rør sammen rapsolje og vann. Bland så inn vaffelmiks og rør massen til en jevn og glatt røre i ca. 5 minutter på middels hastighet.

2

La røren hvile i ca. 15 minutter før steking.

3

Smør vaffeljernet jevnlig med smør og stek vaflene til de blir gylne og gjennomstekt. Avkjøl deretter på en rist.

4

Rens og kutt rødløk i skiver. Finhakk gressløk og del lime i båter. Skjær laks i mindre biter om ønsket. Visp kremosten luftig.

5

Server nystekte vafler med kremost og røkt laks. Topp med rødløk og dill. Drypp til slutt over saften av lime for ekstra smak!

Vaflene kan stekes i standard vaffeljern, belgisk vaffeljern - og som amerikanske pannekaker.

Ved å bruke et dobbelt vaffeljern halverer du steketiden.

Foto:

Idun Industri