Asiatisk SALMA-sashimi
SALMA

Asiatisk SALMA-sashimi

15 minLett
kr 401,50
4 porsjonerkr 65,84 per porsjon
Enkelt, sunt, og veldig godt!

Sashimi
400 gLaksefilet, bellyloin
1 dlSoyasaus
1 dlTeriyaki-woksaus
2 stkLime, saften av
1 ssSesamfrø
10 gKoriander
Instruksjoner
1

Skjær tynne skiver sashimi av SALMA, cirka 0,5 cm tykke, og legg på et fat.

2

Bland 50/50 soyasaus og teriyakisaus. Vend inn saften av lime og sesamfrø til en marinade.

3

Hell marinaden over laksen maks 10 minutter før servering. Ønsker du litt mer smak og styrke på marinaden passer det svært godt med revet ingefær, chili og hvitløk etter ønske.

4

Server asiatisk Salma-sashimi. Topp gjerne med frisk koriander.