Wrap med medisterkaker
Kristoffer Tvilde

Wrap med medisterkaker

15 minLett
kr 314,20
2 porsjonerkr 50,78 per porsjon
Dette er den perfekte oppskriften til å bruke opp restene fra julemiddagen. Resten av året kan du bruke alt fra vegisterkaker og falafel til kjøttboller i denne oppskriften.

Wrap med medistekaker
0,25 stkRødkål
3 ssFiskesaus
2 tsChilisaus
1 stkLime, saften av
4 ssSukker
1 tsSalt, havsalt
200 gMedisterkaker, liten
1 ssMargarin, blokk
4 stkTortillas
5 gKoriander, finhakket
Instruksjoner
1

Kutt rødkålen i strimler. Bland i en bolle sammen med fiskesaus, chilisaus, saften av lime, sukker og salt.

2

Del medister/vegisterkaker i biter og stek ca. 3-4 minutter i en panne med smør.

3

Fyll tortillalefser med rødkålblandingen og medister/vegisterkaker. Topp med koriander og server.