Ramen med Livèchekylling
Livèchekylling

Ramen med Livèchekylling

40 minLett
kr 605,50
4 porsjonerkr 116,10 per porsjon
Det finnes utallige varianter ramen og denne får du med saftig kylling og friske grønnsaker.

Kyllingramen
400 gKyllingfilet, med skinn
1 tsSalt, havsalt
0,5 tsPepper, med kvern
1 ssMargarin, blokk
4 stkEgg
2 stkSitrongress, frisk
2 ssFersk ingefær
1,5 lKraft, kylling
3 ssSoyasaus
0,5 stkLime, saften av
200 gEggnudler
2 stkMini Pak Choi
100 gSukkererter
4 stilkVårløk
100 gSpirer
20 gKoriander
Instruksjoner
1

Finn frem kylling og krydre godt med salt og pepper. Stek med skinnsiden ned i en panne med litt smør til det blir sprøtt og gyllent. Snu og gjennomstek filetene. La hvile i ca. 10 minutter og skjær i skiver.

2

Kok egg til smilende i ca. 6 minutter.

3

Rens og skjær sitrongress på langs og deretter i store biter. Slå bitene med baksiden på en kniv eller lignende. Del ingefær i skiver.

4

Varm opp kraft og tilsett sitrongress, ingefær i skiver og soysaus. La det hele koke i ca. 10 minutter. Smak til med salt og/eller søt soyasaus og evenetuelt saften av lime. Legg i nudlene og kok i kraften etter anvisning på pakken.

5

Rens og del mini pak choi i fire, sukkererter i to på skrå og vårløk i skiver. Ha det i suppa og tilsett spirer. Hell over i porsjonsskåler og topp med kylling, egg delt i to og frisk koriander.

Om ønsket kan du tilsette stjerneanis i kraften, dette er et fantastisk krydder som gir en sterkere smak til retten.

Gjerne server sprøstekt kyllingskinn eller noriark til også for en skikkelig matopplevelse.