Fiskepinner og grønt i pitabrød
Findus

Fiskepinner og grønt i pitabrød

20 minLett
kr 260,50
4 porsjonerkr 48,20 per porsjon
Denne oppskriften med fiskepinner er perfekt til de fleste av dagens måltider, enten om det er til lunsj, middag eller kveldsmat. Fyll gjerne med dine favorittgrønnsaker! Kjempeenkelt, raskt og godt.

Fiskepinner og grønt i pitabrød
400 gFiskepinner
1 stkAgurk
2 stkTomater
200 gPaprika 3 pk Gul, Grønn & Rød
1 stkHjertesalat, frisk
100 gAlfalfaspirer
6 stkPitabrød, hvete
Rømmedressing
3 dlRømme, lett
2 ssKetchup
Instruksjoner
1

Forvarm stekeovnen til 225 grader varmluft. Legg fiskepinnene på et stekebrett kledd med bakepapir og stek i ovnen i ca. 14-16 minutter. Vend gjerne fiskepinnene halveis i steketiden.

2

Vask, rens og kutt opp agurk, tomat og paprika i mellomtiden. Riv salaten i biter og finn frem spirer. Tilbered pitabrød etter anvisning på pakken de siste minuttene av steketiden til fiskepinnene.

3

Ha rømme og ketchup i en bolle og bland godt sammen til en dressing. Ønsker du sterkere smak kan du bruke chilisaus.

4

Fyll til slutt pitabrød med grønnsaker og fiskepinner. Topp med rømmedressing.

Foto:

Findus