Fiskegrateng med erter og revet parmesan
Findus

Fiskegrateng med erter og revet parmesan

50 minLett
kr 198,80
4 porsjonerkr 42,04 per porsjon
Stekte erter med parmesan er et fantastisk tilbehør til en enkel rett som fiskegrateng. Her lager maten seg omtrent selv uten at det går utover smaken!

Fiskegrateng med erter og parmesan
1 080 gFiskegrateng
350 gErter, frosne
50 gParmesan, blokk
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
Instruksjoner
1

Forvarm stekovnen til 225 grader. Stek fiskegratengen på en rist midt i ovnen i ca. 35-40 minutter (45 minutter med over- og undervarme). La gratengen hvile i noen minutter før servering. Husk også at varmen varierer fra ovn til ovn.

2

Mens fiskegratengen hviler på kjøkkenbenken steker du erter. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme og ha i ertene. Stek de på høy varme i ca. 2-3 minutter. Skru ned varmen og dryss over revet parmesan. Kvern over litt salt og pepper.

3

Riv til slutt litt parmesan over fiskegratengen om ønsket. Server og nyt!

Foto:

Findus