Monster cake pops
Dr. Oetker

Monster cake pops

2 t 30 minMiddels
kr 489,58
1 porsjonkr 302,91 per porsjon
Disse søte monster cake popsene passer perfekt til bursdagsbordet. La kreativiteten blomstre med fargerikt strøssel og sukkerøyne! 1 porsjon tilsvarer ca. 45 cake pops.

Brownies
150 gMeierismør
1,5 dlBakekakao, liten
4 stkEgg, liten pakke
3 dlSukker
2,5 dlHvetemel
1 tsVaniljesukker, bourbon
100 gMørk bakesjokolade, knapper
Cake pops
145 gRosiner
1,25 dlAppelsinjuice
65 gKokosmasse
0,6 dlMelk, søt, kondensert
2 ssBakekakao, liten
Dekor
250 gMørk bakesjokolade, knapper
45 stkPapirsugerør
1 stkStrøssel, farger
2 stkKakedekor, øyne
Instruksjoner
1

Forvarm stekovnen til 175 °C over- og undervarme. Smør en liten langpanne (20x30cm).

2

Brownies: Bland smeltet smør og bakekakao i en bolle. Pisk egg og sukker luftig til eggedosis i en annen bolle og rør inn kakaoblandingen. Tilsett til slutt hvetemel, vaniljesukker og bakesjokolade.

3

Ha røren i den smurte langpannen og stek kaken i ca. 20-25 minutter.

4

Cake pops: Hakk opp rosiner og bland med appelsinjuice. La det trekke.

5

Del brownisen i små biter og kjør den i en kjøkkenmaskin til det blir fine smuler. Eventuelt smuldre med hendene. Tilsett rosinblandingen, kokosflak, kondensert melk og bakekakao. Rør det hele sammen.

6

Ha blandingen over i en liten langpanne med bakepapir. Legg et bakepapir over og trykk til den er ca. 1 cm flat. Pakk inn i plastfolie og sett langpannen i fryseren i ca. 1 time så massen stivner.

7

Smelt bakesjokolade over vannbad eller i mikrobølgeovn. Ta langpannen ut av fryseren og bruk en rund kakeform (Ø 5 cm) til å lage sirkler. Stikk en pinne i hver kakebit.

8

Dypp cake popsene forsiktig i den smeltede sjokoladen og la det dryppe litt av. Ha strøssel på toppen og sett ett øye på hver før sjokoladen stivner.

9

Sett gjerne cake popsene i isopor om du har tilgjengelig, i en halvtimes tid, slik at de står rett frem til sjokoladen har stivnet helt.

Foto:

Dr. Oetker