Langstekte koteletter
«Rundt Bordet»

Langstekte koteletter

3 tLett
kr 280,90
4 porsjonerkr 39,84 per porsjon
Denne lages raskt og effektivt, og står i ovnen mens dere er på tur eller leser alle avisene fra både lørdag og søndag – fantastisk!

Langstekte koteletter
650 gSvinekoteletter
2 ssOlivenolje, liten
2 ssSmør, usaltet
0,2 pkStangselleri
2 pkTomater, hakkede
4 feddHvitløk
1,5 stkGul løk, i båter
3 stkGulrøtter
2 ssTimian, frisk, eller oregano
1 dlVann
0,5 tsSalt, havsalt
0,5 tsPepper, med kvern
Instruksjoner
1

Stek kotelettene brune i en varm panne med litt smør og olje. Legg dem i en stor, ildfast form eller i langpannen.

2

Ha grønnsakene og hvitløken på toppen, hell over tomat og vann og legg folie tett rundt formen.

3

Stek på 140 grader i minst 2 timer, ta av folien og stek videre i 30 minutter.

Foto:

Studio Dreyer Hensley