Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
Grillet kveite i tortillalefse | ||
600 g | Kveitefilet | |
8 stk | Grillpinner/spyd | |
2 ss | Solsikke/raps/stekeolje | |
3 ts | Tacokrydder, gourmet | |
8 stk | Tortillalefse, large | |
1 stk | Avokado, fersk | |
Salat | ||
1 stk | Paprika, rød | |
4 stilk | Vårløk | |
0,5 stk | Spisskål | |
1 stk | Chilipepper, rød | |
10 g | Koriander | |
200 g | Mais | |
Dressing | ||
2 stk | Lime, saften av | |
2 ss | Akasiehonning | |
2 ss | Solsikke/raps/stekeolje | |
0,5 ts | Salt, havsalt | |
0,5 ts | Pepper, med kvern |
Del kveitefilet i terninger og tre på grillspyd. Pensle fisken med rapsolje og dryss over tacokrydder på alle sider.
Grill spydene på varm grill i ca. 2 minutter på den ene siden, snu og gjenta på andre siden. Legg til side for å hvile.
Stek tortillalefser rask på grillen i ca. 20-30 sekunder (pensle de gjerne med litt rapsolje på den ene siden).
Del avokado i to, fjern steinen og skjær så i skiver.
Salat: Rens og del paprika i små terninger, vårløk i tynne skiver og spisskål i strimler. Finhakk chili og frisk koriander. Bland det hele sammen med mais.
Dressing: Press saften av lime og bland sammen med honning og rapsolje til en dressing. Smak til med salt og pepper. Fordel dressing over salaten og bland godt.
La gjerne trespydene ligge i vann i ca. 30 minutter før tilbereding!
Foto:
Godfisk.no