Grillet kveite i tortillalefse
Godfisk.no

Grillet kveite i tortillalefse

30 minLett
kr 378,50
4 porsjonerkr 41,82 per porsjon
Gi kveiten en meksikansk vri med tacokrydder, tortillalefse, avokado og salat. Denne oppskriften viser også at taco enkelt kan lages på grillen. Dette kan fort bli en favoritt for alle rundt bordet!

Grillet kveite i tortillalefse
600 gKveitefilet
8 stkGrillpinner/spyd
2 ssSolsikke/raps/stekeolje
3 tsTacokrydder, gourmet
8 stkTortillalefse, large
1 stkAvokado, fersk
Salat
1 stkPaprika, rød
4 stilkVårløk
0,5 stkSpisskål
1 stkChilipepper, rød
10 gKoriander
200 gMais
Dressing
2 stkLime, saften av
2 ssAkasiehonning
2 ssSolsikke/raps/stekeolje
0,5 tsSalt, havsalt
0,5 tsPepper, med kvern
Instruksjoner
1

Del kveitefilet i terninger og tre på grillspyd. Pensle fisken med rapsolje og dryss over tacokrydder på alle sider.

2

Grill spydene på varm grill i ca. 2 minutter på den ene siden, snu og gjenta på andre siden. Legg til side for å hvile.

3

Stek tortillalefser rask på grillen i ca. 20-30 sekunder (pensle de gjerne med litt rapsolje på den ene siden).

4

Del avokado i to, fjern steinen og skjær så i skiver.

5

Salat: Rens og del paprika i små terninger, vårløk i tynne skiver og spisskål i strimler. Finhakk chili og frisk koriander. Bland det hele sammen med mais.

6

Dressing: Press saften av lime og bland sammen med honning og rapsolje til en dressing. Smak til med salt og pepper. Fordel dressing over salaten og bland godt.

La gjerne trespydene ligge i vann i ca. 30 minutter før tilbereding!

Foto:

Godfisk.no