Pasta med kaldrøkt laks og grønnkål
Barilla

Pasta med kaldrøkt laks og grønnkål

30 minLett
kr 302,20
4 porsjonerkr 45,05 per porsjon
Pasta i kombinasjon med kaldrøkt laks, purre, grønnkål og fløte gir en fantastisk god og fyldig smak. Her får du en superenkel oppskrift og en ekte italiensk favoritt!

Pasta med kaldrøkt laks og grønnkål
400 gPasta, fusilli
2 stilkPurreløk
100 gGrønnkål
1 ssMeierismør
2 dlKremfløte
1 ssGrønnsaksbuljong, gjærfri
1 tsSalt, havsalt
1 tsPepper, med kvern
200 gRøkt laks
1 stkSitroner, økologisk, skallet av
Instruksjoner
1

Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Tilbered pastaen etter anvisning på pakken. Spar på 2-3 dl av pastaens kokevann til senere.

2

Vask, rens og skjær purre og grønnkål i biter. Stek purren i en stor stekepanne med litt smør til den er myk. Vend inn grønnkålen og stek videre i ca. 1-2 minutter.

3

Tilsett fløte og grønnsaksbuljong i stekepannen og kok opp. Smak til med salt og pepper.

4

Skjær laksen i munnstore biter og ha over i pannen sammen med den ferdigkokte pastaen. Tilsett litt av pastaens kokevann og vend om til du får en kremet konsistens. La småkoke under omrøring i ca. 2 minutter.

5

Ha pastaen over i porsjonsskåler og riv over skallet av sitron. Smak gjerne til med mer salt og pepper om ønsket. Serveres og nytes med det samme!