Lett wrap med falafel, avokado, hummus og feta
ONNA

Lett wrap med falafel, avokado, hummus og feta

35 minLett
kr 375,20
4 porsjonerkr 62,05 per porsjon
En digg og fargerik wrap full av næring, med falafel, hummus, fetaost, stekt paprika og avokado. En fryd både for øyet og ganen, med et syrlig kick fra sitronvinaigretten.

Wrap med falafel, avokado, hummus og feta
400 gKikerter
1 stkSpisspaprika
200 gFalafel, fersk
1 stkAvokado, fersk
200 gFetaost
4 stkTortillalefse, large
150 gHummus, harissa
1 stkEkebladsalat
Vinaigrette
0,5 stkSitroner, økologisk, saften av
1 dlOlivenolje, extra virgin
0,5 dlHvitvinseddik
0,5 tsSalt, havsalt
0,5 tsPepper, med kvern
Instruksjoner
1

Forvarm stekeovnen til 200 grader.

2

Renn vannet av kikertene og skyll de godt i kaldt vann. Tørk de gjerne med litt papir. Ha olje i en varm stekepanne og tilsett kikertene. Krydre med salt og pepper (eventuelt annet ønsket krydder). Stek de på middels høy varme til de blir crispy.

3

Rens og skjær spisspaprika i skiver. Stek falafel etter anvisning på pakken og ha paprikaen i samme stekepanne. Paprikaen er ferdig når falafelen er det!

4

Del avokado i to og skrap ut avokadokjøttet. Del i tynne skiver. Smuldre fetaosten. Varm lefsene etter anvisning på pakken.

5

Finn frem hummus og salat. Riv salaten i biter.

6

Bland sammen vinaigretten; sitronsaft, olivenolje, hvitvinseddik, salt og pepper.

7

Ta ut de varme lefsene og dander med hummus, salat, avokado, paprika, falalfel og kikerter. Ha over litt vinagrette og server!

Foto:

Stine Stavland Lexberg