Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
Muffins | ||
1 stk | Muffinsmiks, lys | |
1,5 dl | Vann | |
100 g | Margarin, blokk, smeltet | |
12 stk | Muffinsformer | |
Glasur og pynt | ||
125 g | Kremost, naturell | |
50 g | Margarin, blokk, romtemperert | |
1 stk | Ostekrem, glasurmiks | |
1 ts | Gelefarge, grønn | |
50 g | Marshmallows | |
100 g | Kokesjokolade, mørk | |
1 stk | Kakedekor, øyne, 12 par |
Forvarm stekeovnen til 200 grader.
Bland sammen muffinsmiksen med vann og smeltet smør. Rør til en jevn røre. Fordel røren i muffinsformer og stek på midterste rille i ca. 12-15 minutter. Avkjøl.
Pisk sammen naturell kremost og romtemperert smør. Tilsett glasurmiksen og pisk til en luftig krem i ca. 5 minutter. Bland inn grønn konditorfarge.
Ha glasuren i en sprøytepose og bruk en tyll som lager små topper (du kan også ha glasuren i en liten plastpose og lage et passe stort hull i det ene hjørnet). Sprøyt tett i tett med små topper som dekker hele muffinsen.
Klipp marshmallows opp i biter som ligner på tenner. Smelt sjokolade i vannbad eller mikro og ha i en liten plastpose.
Klipp et lite hull i hjørnet på plastposen med den smeltede sjokoladen og tegn øyenbryn og munn. Pynt til slutt muffinsene med øyne og tenner.
Foto:
Toro