Halloween cake pops med glasur
Toro

Halloween cake pops med glasur

1 t 30 minLett
kr 236,40
1 porsjonkr 230,04 per porsjon
Morsomme cake pops laget av brownies, glasur og skummel pynt. En porsjon tilsvarer cirka 20 cake pops.

Cake pops
1 stkEgg, liten pakke
1 dlVann
100 gMargarin, blokk, smeltet
1 stkBrownies, miks
100 gKokesjokolade, mørk
20 stkPapirsugerør
Glasur og pynt
3 dlMelis
2 ssVann
1 stkGelefarge, rød
1 stkGelefarge, sort
1 stkStrøssel, svart og gull
1 stkKakedekor, øyne
Instruksjoner
1

Forvarm stekeovnen til 165°C (ved over- og undervarme 175°C).

2

Bland sammen egg, vann og smeltet smør. Tilsett posens innhold og rør til en jevn røre.

3

Finn frem en form på ca. 20×30 cm. Smør formen og legg bakepapir i bunnen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott.

4

Stek på midterste rille i ca. 25-30 minutter. Alle ovner er forskjellige så følg godt med mot slutten av steketiden. Når kaken er ferdig stekt og avkjølt deles den opp i ca. 20 like store deler. Rull delene til kuler.

5

Smelt sjokolade i vannbad og finn frem kakepinner. Dypp ca. 1cm av hver pinne i smeltet sjokolade og stikk deretter pinnene i hver sin kule med kake. Plasser kulene på frys eller i kjøleskap slik at de blir helt avkjølt, da henger cake popsen bedre på pinnen.

6

Sikt melis i en bolle og bland inn vann. Rør godt sammen. Tilsett mer vann om glasuren er for tykk. Fordel i to skåler og ha i rød og sort konditorfarge.

7

Sett gjerne frem store glass fylt med sukker slik at cake popsen står stabilt. Ta kulene ut av frys/kjøleskap og dypp en og en i farget glasur. Pynt umiddelbart med strøssel og dekorøyne. Settes kjølig frem til servering.

Foto:

Toro