Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
Cake pops | ||
1 stk | Egg, liten pakke | |
1 dl | Vann | |
100 g | Margarin, blokk, smeltet | |
1 stk | Brownies, miks | |
100 g | Kokesjokolade, mørk | |
20 stk | Papirsugerør | |
Glasur og pynt | ||
3 dl | Melis | |
2 ss | Vann | |
1 stk | Gelefarge, rød | |
1 stk | Gelefarge, sort | |
1 stk | Strøssel, svart og gull | |
1 stk | Kakedekor, øyne |
Forvarm stekeovnen til 165°C (ved over- og undervarme 175°C).
Bland sammen egg, vann og smeltet smør. Tilsett posens innhold og rør til en jevn røre.
Finn frem en form på ca. 20×30 cm. Smør formen og legg bakepapir i bunnen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott.
Stek på midterste rille i ca. 25-30 minutter. Alle ovner er forskjellige så følg godt med mot slutten av steketiden. Når kaken er ferdig stekt og avkjølt deles den opp i ca. 20 like store deler. Rull delene til kuler.
Smelt sjokolade i vannbad og finn frem kakepinner. Dypp ca. 1cm av hver pinne i smeltet sjokolade og stikk deretter pinnene i hver sin kule med kake. Plasser kulene på frys eller i kjøleskap slik at de blir helt avkjølt, da henger cake popsen bedre på pinnen.
Sikt melis i en bolle og bland inn vann. Rør godt sammen. Tilsett mer vann om glasuren er for tykk. Fordel i to skåler og ha i rød og sort konditorfarge.
Sett gjerne frem store glass fylt med sukker slik at cake popsen står stabilt. Ta kulene ut av frys/kjøleskap og dypp en og en i farget glasur. Pynt umiddelbart med strøssel og dekorøyne. Settes kjølig frem til servering.
Foto:
Toro