Ostekake med mangopuré
MasalaMagic

Ostekake med mangopuré

5 tLett
kr 183,20
1 porsjonkr 103,25 per porsjon
En nydelig ostekake med smak av mango. Et friskt innslag til det søte. 1 porsjon tilsvarer en hel ostekake.

Ostekake med mangopuré
200 gKjeks, søt
70 mlRapsolje, stor
5 stkGelatinplater
5 ssVann, kokende
400 gMangopuré
3 dlRømme, lett
200 gKremost, naturell
50 gMelis
1 tsVaniljesukker
Instruksjoner
1

Knus kjeks, bland med olje og spre ut i kakeformen. Bløtlegg gelatin platene i kaldt vann i ca 5 minutter, press ut vannet og løs de opp i vannet. Bland deretter halvparten med mango puré og halvparten med osteblandingen.

2

Rør sammen rømme og kremost, tilsett melis og vaniljesukker. Bland godt sammen og spre utover kjeksbunnen. Sett formen i kjøleskapet slik at den setter seg (2 timer) før du heller over mango puré over.

3

Sett formen i kjøleskapet igjen, ca 2-3 timer før servering.

Kaken er kjemepgod alene, men topp gjerne med det som frister. Både frukt, bær, sjokolade og spiselige blomster passer godt til.

Foto:

Merete Henriksten