Riskrem med marsipan og kirsebærkompott
Oda

Riskrem med marsipan og kirsebærkompott

15 minLett
kr 150,20
4 porsjonerkr 17,42 per porsjon
En velkjent klassiker med en vri. Server denne varianten av riskrem med marsipan og kirsebærkompott i neste juleselskap!

Riskrem med marsipan og kirsebærkompott
450 gRisgrøt, ferdig
2 dlKremfløte, pisket
100 gMarsipan, revet
100 gHasselnøtter, grovhakket
50 gKirsebærkompott
Instruksjoner
1

Finn frem en passe stor bolle og ha i risgrøt. Tilsett pisket krem og revet marsipan. Vend forsiktig sammen.

2

Server i porsjonsskåler og hell over kirsebærkompott. Topp med grovhakkede hasselnøtter og gjerne mer revet marsipan!

Dryss gjerne over litt fersk timian for ekstra smak!