Rask soppcarbonara
Oda

Rask soppcarbonara

20 minLett
kr 217,50
4 porsjonerkr 41,45 per porsjon
Dette er virkelig en superrask pasta carbonara! Når du steker soppen i ovnen med olivenolje og salt gir den en kjøttlignende smak kalt umami. En vri på en klassiker som mange elsker og en kjøttfri middag for de mest travle dagene.

400 gChampignon
150 gParmesan, revet
2 stkEgg
1 håndfullBladpersille
400 gTagliatelle, fersk
Instruksjoner
1

Forvarm stekeovnen til 215 grader varmluft. Finn frem et stekebrett kledd med bakepapir. Vask, rens og kutt champignon i tynne skiver og ha over på brettet. Sprinkle over olivenolje og salt. Vend sammen og spre godt utover, stek i ovnen i ca. 15 minutter.

2

Kok pasta etter anvisning på pakken i godt saltet vann. I en bolle visper du sammen egg, revet ost, salt og pepper.

3

Hell av vannet når pastaen er ferdig, men ta vare på 1 dl av kokevannet til senere. Legg pasta tilbake i gryten, tilsett eggeblandingen og soppen. Bland godt og spe ut med kokevannet til ønsket tykkelse. Smak til med salt, pepper og topp med frisk persille.

Foto:

Silje Feiring