Legg til varer underveis i uken
Legger du til varer litt og litt gjennom uka er nesten hele jobben gjort når du skal legge inn neste bestilling
Quesadillas | ||
1 stk | Gul løk | |
500 g | Kjøttdeig, kylling | |
2 ts | Kryddermiks, taco | |
2 stk | Vårløk | |
1 stk | Chilipepper, rød | |
1 ts | Korianderfrø | |
100 g | Kremost, naturell | |
8 stk | Tortillalefse, large | |
100 g | Revet ost | |
1 ss | Olivenolje, liten, til steking | |
Enkel salat | ||
1 ss | Grov sennep | |
1 fedd | Hvitløk | |
2 ss | Sitronsaft (flaske) | |
5 ss | Olivenolje, liten | |
12 stk | Cherrytomater, røde | |
0,5 stk | Isbergsalat |
Rens og finhakk løk og stek den gyllen i olje i en stekepannen. Ta ut løken og tilsett kyllingkjøttdeigen og dryss over tacokrydder. Stek til den er gyllen og tilsett løken. Hakk vårløk og chili og ha i pannen. Fjern chilifrøene om du ikke vil ha det så sterkt. Stek til kyllingkjøttdeigen er ferdig.
Knus korianderfrø i en morter og bland det med smøreosten. Smør på tortillaene.
Varm ovnen til 100 grader.
Legg et par spiseskjeer av kjøttblandingen på tortillaene og dryss over litt revet gulost. Brett hver tortilla sammen så det blir en halvmåne.
Legg tortillaen i stekepannen og stek den gyllen på begge sider. Stek en og en av gangen. Hold den varm i ovnen mens du steker resten.
Salat
Rens og finhakk hvitløk. Bland sammen sennep, finhakket hvitløk, sitron og olje. Riv salathodet og del tomatene i to og ha det i en bolle. Vend dressingen forsiktig inn i salaten.
Foto:
Mette Randem
2 Ekstra Søte Piccolo Cherry Klasetomater