Hopp til hovedinnholdet

Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

Kolonial.no lages
for fremtiden.

Mindre plast

Vi har et mål om å redusere bruken av plast, og jobber aktivt med å finne alternativer.

Våre kunder spør oss ofte om hvorfor vi ikke for lengst har sluttet med plastposer. Det skulle vi gjerne gjort, men hva er egentlig det mest miljøvennlige? Svaret har overrasket oss og er dessverre ikke så rett fram som man skulle tro.

Vi er på stadig på utkikk etter nye løsninger, og vi tar gjerne imot tips. Inntil vi har noe annet på plass - sørg for å resirkulere posene som plast eller bruk dem til avfall!

Miljø, matsikkerhet og kostnad er alle viktige hensyn, og vi lover at vi alltid vil forsøke å velge det beste alternativet når vi ser på dette samlet.

Mindre matsvinn

Det beste tiltaket mot matsvinn er å ha så lite som mulig av det.

Vårt mål er å ha lavest matsvinn i Norsk dagligvarebransje og sikter på godt under 1%.

Nettbutikker har normalt mye lavere matsvinn — mat som ikke kan selges — enn vanlige butikker: Vi har ikke masse mat «på utstilling», og vi benytter smart, egenutviklet, innkjøpsteknologi til å kjøpe akkurat det vi trenger å levere ut hver dag.

Samtidig forventer kundene våre god holdbarhet siden de ikke kan velge utløpsdatoen selv, og derfor fører vi en ansvarlig og raus holdbarhetspolicy slik at flest mulig blir fornøyde.

Alt vi ikke kan selge doneres til Matsentralen.

Sertifisert

Kolonial.no er Debio-godkjent og medlem av Grønt Punkt.

Som medlem i Grønt Punkt Norge tar Kolonial.no ansvar for alle emballasjetyper gjennom retursystemer godkjent av Miljødirektoratet.

Kolonial.no er Debio-godkjent (K.nr. 32014). Godkjenningen blir revidert årlig av Debio på vegne av Mattilsynet og gjelder lagring av økologiske produkter og netthandel.

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten