Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

Frukt og grønt

Topp kvalitet.
Hver eneste gang.

Du skal være fornøyd med hver eneste levering — det er vårt løfte til deg.
Det skulle bare mangle.

Frukt og grønt er blant våre absolutt høyeste prioriteter.
Her kan du lese hva vi gjør.

Det begynner hos leverandøren.
Vi får hovedsaklig levert frukt og grønt av BAMA, som er en av de eldste handelsbedriftene i Norge og den største aktøren på fersk frukt, grønnsaker og poteter på det norske markedet.

BAMA har strenge og gode rutiner til kvalitet og miljø gjennom fokus på sporbarhet, plantevern, vanningsvann, kjølekjede og god hygiene i alle ledd, fra frø til butikk.

Kolonial.no får levert frukt og grønt hovedsakelig av BAMA

Visste du at Kolonial.no er den matbutikken i Norge som selger mest frukt og grønt?
Det er vi stolte av og det er ikke uten grunn!


Transport

Riktig temperatur under transport er viktig for å sikre ferske produkter av god kvalitet. Som med alle våre varer sørger både våre leverandører og vi for at alle produktene vi selger hele veien befinner seg i en ubrutt kjølekjede - uansett opprinnelse. Både til oss og helt fram til deg.

Oppbevaring

Alle varer oppbevares i de best tenkelige miljøene for å bevare friskhet, smak og konsistens. Vi får leveranser av frukt og grønt hver dag og har høyere rotasjon på frukt og grønt enn i de fleste butikker.

 Plukket med kjærlighet

Alt som pakkes blir kontrollert av kvalifisert og godt opplært personell med sterk kvalitetssans under et strengt hygieneregime. I motsetning til i butikkene er det heller ikke mange hender som tar på hver vare. Du møter oss på hentepunktene og du kan si fra direkte til oss hvis det er noe du lurer på eller ikke er fornøyd med.

God holdbarhet

Friske og ferske varer
du kan bruke lenge.

Les hva vi gjør for å gi deg den beste holdbarheten vi kan, og samtidig være ansvarlige.

Siden mange ukeshandler på Kolonial.no garanterer vi 7 dagers holdbarhet fra du får varen på de aller fleste produkter i butikken. Når vi garanterer noe annet er dette selvfølgelig oppgitt.

La oss kaste mindre mat!

Har du fått en SMS av oss?
Dersom varen er under garanti tilbyr vi deg pengene tilbake. Vi sier fra, og det er bare å gi oss beskjed så ordner vi det. Når det er flere brukbare dager igjen, synes vi likevel det er bedre å levere enn å kaste en spiselig vare.

Vi mener at vi har et ansvar for å kaste så lite spiselig mat som mulig, og takker for forståelsen!

Først inn, først ut

Vi får vareleveringer fra leverandørene våre hver dag, hele uken. Vi får som regel supre datorekker, men dette er utenfor vår kontroll.

Varene selges i den rekkefølgen de ankommer lageret. Slik må det være, men vår høyeste prioritet er å selge dem så fort som mulig. Slik sikrer vi at det alltid er nok av varer med den beste holdbarheten som er å få.

Varer med mindre enn 3 dagers holdbarhet blir aldri sendt til kundene.

Vårt kvalitetsløfte

Når du handler på Kolonial.no kan du være trygg på at vi alltid leverer varer av beste kvalitet. Du skal være trygg på vi holder kjølekjeden, at varene blir levert presis, uten skader og at holdbarheten er som forventet. Dersom du ikke er fornøyd får du pengene tilbake.

Vil du hjelpe oss med å bli enda bedre?

Vi trenger dine innspill. Er det noe du savner? Send inn forslag!

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten