Du har ingen varer i handlekurven

Trenger du hjelp til å komme i gang?
Slik handler du på Kolonial.no

Topp kvalitet.
Hver eneste gang.

Vårt kvalitetsløfte

Når du handler på Kolonial.no kan du være trygg på at vi alltid leverer varer av beste kvalitet. Du skal være trygg på vi holder kjølekjeden, at varene blir levert presis, uten skader og at holdbarheten er som forventet. Dersom du ikke er fornøyd får du pengene tilbake.

Den friskeste frukten og de beste grønnsakene.

Riktige temperaturer

Frukt og grønt har egentlig ikke godt av å ligge framme i en butikk.

Hos oss kan vi oppbevare og pakke frukt og grønnsaker under perfekte forhold, og det er heller ikke mange som tar og klemmer på hver vare. Alt pakkes og fraktes i separate temperatursoner og i en ubrutt kjølekjede helt fram til døren din eller til der du henter.

Ferskere enn i butikken

Ekstremt høy rullering gjør at frukt og grønt bare ligger noen få timer hos oss før det sendes videre til deg, noe som resulterer i en fantastisk ferskhet.

Begge disse tingene har kundene våre oppdaget. Vi er derfor stolte av å kunne si at Kolonial.no er den butikken i Norge som selger mest frukt og grønt. Det er vi veldig stolte av.

Tomater

Utrolig mørt kjøtt.

Se etter mørhetsmerket!

Et godt kjøttstykke skal behandles med kunnskap og kjærlighet. Det skal helst modne lenge for å bli mørt og for å få den beste smaken. Men – fra kjøttstykket skjæres opp og pakkes til det tilbredes må det gå så kort tid som overhodet mulig for å bevare kvaliteten.

Mørhetsmerket vårt garanterer at Eyvind Hellstrøm og vår lokale slakter, med over 100 års erfaring i å plukke ut de beste kjøttstykkene, har hentet frem de beste dyrerasene og mørnet kjøttet i minst 4 uker.

Som alt annet hos oss får du pengene tilbake om du ikke er fornøyd.

Garantert mørt-merke
Kveitefilet

Et stort utvalg fersk fisk og sjømat.

Bærekraftig, håndskåret og personlig pakket

Se etter ferskhetsmerket vårt.
Det betyr at vi har plukket ut den aller beste fisken og sjømaten fra sertifiserte bærekraftige bestander.

Fiskestykkene blir deretter håndskåret på bestilling og pakket personlig til deg, bare timer før du får dem.

Se etter merket for Norges beste ferskhetsgaranti!

Da garanterer vi at du får fisken samme dag som den er skåret og pakket.

Tilgjengeligheten på varer med ferskhetsmerket kan variere med sesong og tilgang hos leverandørene våre.

Dagsfersk-merke

Varer du kan bruke lenge. Det skulle bare mangle.

Siden mange ukeshandler på Kolonial.no garanterer vi 7 dagers holdbarhet fra du får varen på de aller fleste produkter i butikken.

Forsyninger hver dag, hele uken.

Vi vet hvor viktig det er for deg å få god holdbarhet på varene du bestiller - særlig siden du ikke kan plukke dem ut selv. Vi får vareleveringer fra leverandørene våre hver dag, hele uken. Dette gjør at vi normalt har de beste holdbarhetsdatoene som er å få.

Vår holdbarhetsgaranti på minst 7 dager gjelder alltid hvis ikke noe annet er oppgitt. Med unntak av superferske spesialprodukter blir varer med mindre enn 3 dagers holdbarhet aldri sendt ut. Det donerer vi isteden til Matsentralen.

La oss kaste mindre mat!

Vi mener at vi har et ansvar for å kaste så lite spiselig mat som mulig. Når det er flere brukbare dager igjen, synes vi det er bedre å levere enn å kaste en spiselig vare.

Tror vi at varen er under garantien, varsler vi deg på SMS og tilbyr pengene tilbake. Tar du kontakt med oss ordner vi det på et blunk. Takk for forståelsen!


Vil du hjelpe oss med å bli enda bedre?

Vi trenger dine innspill. Er det noe du savner? Send inn forslag!

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser.
Bli kunde!

Legg i handleliste

eller lag en ny handleliste

eller velg en av listene dine


Lagt til!

Se handlelisten