Grove fiskekaker med gulrotstuing
Godfisk.no

Grove fiskekaker med gulrotstuing

25 minLett
kr 220,30
4 porsjonerkr 30,11 per porsjon
Det trenger ikke være så vanskelig å lage fiskemat selv!

Fiskekaker
600 gFiskekaker, grove
Gulrotstuing
2 stkGulrøtter
100 gSukkererter
2 dlVann
0,5 tsSalt, havsalt
1 ssHvetemel, siktet
1 dlMatfløte
Tilbehør
8 stkPoteter
Instruksjoner
1

Tilbered fiskekakene etter anvisning på pakken. Kok potetene møre og hell av vannet.

2

Skjær gulrot i små terninger og strimle sukkererter. Kok grønnsakene møre i lettsaltet vann. Sil av kokevannet, men ta vare på det.

3

Kok opp grønnsaksvannet. Pisk sammen hvetemel og matfløte, og pisk det inn i grønnsaksvannet. La sausen småkoke i 4-5 minutter. Tilsett grønnsakene og la dem bli ordentlig varme.

4

Server fiskekakene med gulrotstuing og kokt potet ved siden av.

Foto:

Alf Børjesson